Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /nfs/c10/h14/mnt/177271/domains/youngartists.se/html/wp-content/plugins/paypal-for-woocommerce/paypal-for-woocommerce.php on line 1305
Young Artists frv: Gustav Lindholm, Ruby Lindén, Albin Märsund och Tilda Vodusek.

PÅ GÅNG…Young Artists sjunger för samhörighet!

Till helgen spelar Young Artists med gäst, in två av Michael Jacksons hitlåtar Heal the world och Earth song, till ett projekt som drivs av organisationen Adventure of Humanity.

Verksamheten Adventure of Humanity startades 1999 av Michael Jackson. Michael valde att donera två konserter till förmån av Nelson Mandelas Children Fund, Unesco och Röda Korset. En konsert hölls i München i Tyskland och en i Seoul i Korea.

Efter Michael Jackson gick bort så blev Richard Nilsson, president för Humanity-verksamheten som i dag drivs med full support från Michael Jacksons familj samt den kungliga familjen Mandela, Tara Ghandi och med välsignelse från Dalai Lama.

På plats i Umeå får ungdomarna träna för en av Sveriges mest rutinerade sångpedagoger Helen Olofsson, från Provocals. Helen har bland annat arbetat med artister som Lisa Ajax, Peg Parnevik och Zara Larsson.

Inspelningen som görs i studio kommer sedan att klippas ihop med andra barn från olika delar av världen, där syftet är att med en musikvideo, visa samhörighet med andra barn, världen över, under ett projekt som bedrivs av Adventure of Humanity under namnet SMILE.

Från vänster: Gustav Lindholm, Tilda Vodusek, Ruby Lindén, Albin Märsund

Tilda-Vad ska bli roligast med att åka på sommarturné?
Att få vara med Albin, Ruby och Gustav, att sjunga och uppleva saker och att vi får utmaningar och överraskningar som är WOW.. Å ..SÅ  SPÄNNANDE!!
Ruby- Ni har börjat att spela in en jingel tillsammans och sjungit i studio och fått sång coachning tillsammans, hur känns det efter denna inledning?
UN..DER….BAAART! Känns skönt att träffa alla och att det inte tog helt slut efter Supershowen.
Albin- Vad tycker du är det viktigaste du vill förmedla till andra barn som vill bli artister?
Att man MÅSTE tro på sig själv och aldrig ge upp. Man måste också våga bjuda på sig själv. Ta inte åt dig av dåliga kommentarer, men lyssna på feedback.
Gustav-Vad är det bästa med att vara med i Young Artists? Hur känns det att ni skall göra en show och uppträda tillsammans?
Att få nya utmaningar! Super kul, spännande, ska bli kul att få umgås med de andra och få sjunga inför publik.