Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /nfs/c10/h14/mnt/177271/domains/youngartists.se/html/wp-content/plugins/paypal-for-woocommerce/paypal-for-woocommerce.php on line 1305

Young Artists är ett koncept som skapar möjlighet för unga talanger att få den erfarenhet de behöver framåt som artister. Steg för steg följer vi fyra unga talanger som precis varit med i en stor talangtävling på SVT Barnkanalen. Ett filmteam kommer att dokumentera deras resa i en egen web-serie som publiceras kontinuerligt på Young Artists sociala media kanaler och hemsida. Genom att visa filmproduktionen och få spridning via sociala mediakanaler ska Young Artists inspirera och utbilda i vägen framåt för unga artister i alla åldrar.
Vår vision är att ge så många som möjligt chansen att göra denna resa och detta är ett första steg på vägen i att visa andra unga artister hur de själva kan göra.
Grundtanken är att artisterna ska ha möjlighet att hela tiden blicka framåt ett nytt mål. Programmet är uppdelat projektvis för att på ett enkelt sätt kunna jobba med finansiering och ge artisten utrymme för dess kreativa process. Programmet innehåller alla bitar du behöver för att kunna utvecklas som artist och jobba med din passion på ett yrkesmässigt sätt. Förebilder och mentorer kommer inspirera och dela med sig av sin erfarenhet och föräldrar står intill för att vara en del av verksamheten för att kunna ge support till sin artist.

 

Kontakta oss:

Ellinor Springstrike, Projektledare

Telefon: 0725-459075

Mail: ellinor@youngartists.se