WORKSHOPS

Helen Olofsson, sångpedagog, Provocals

Helen Olofsson är sångerska, musiker, sångpedagog och körarrangör. Hon driver företaget Provocals i egen regi och listan kan göras lång med de artister hon coachat genom åren. Nämnas kan Zara Larsson, Lisa Ajax, Peg Parnevik, Nova Miller, Loidimo, (nytt svenskt stjärnskott) mfl. 
Helen är känd för sina unika metoder och sin röstteknik där den naturliga rösten och rösthälsan står i fokus. Hon kallas ”Stjärnornas sångpedagog” och har jobbat med de flesta artister både i Sverige och USA.
www.provocals.se

Kursdatum och priser:
Kursstart på någon av följande platser:

26-27 augusti i Stockholm
2-3 september i Göteborg
23-24 september i Söderköping
(Kurserna i Karlskoga och Umeå startar i januari 2018)

Sedan fortsätter kurserna på respektive ort under helgerna:

14-15 Oktober
18-19 November
2-3 December

Kostnad: 1900 kr per termin, 500 kr bokningsavgift och resterande 1400 kr faktureras före kursstart

Åldersgupper och tider:

8-10 år kl.10-12

11-16 år kl.13-15

Städer: Umeå, Söderköping, Göteborg, Stockholm, Karlskoga

Boka: Begränsat antal platser per stad, boka din plats via mail till ellinor@youngartists.se uppge namn, ålder och stad samt telefonnummer eller ring Ellinor på 0725-459075 för att boka din plats.

För mera information kontakta ellinor@youngartists.se

 

Young Artists + Provocals
Young artists kommer att i samarbete med Provocals under hösten att hålla kurser runt om i Sverige för barn och ungdomar i alla åldrar. Kurserna är uppbyggda som helgworkshops och körs samtidigt på alla platser i landet en helg i månaden.
Helen Olofsson är konstnärliga ledare och står bakom utbildningsprogrammet i kurserna.

Vad lär jag mig
Du får lära dig sjunga med rätt röstteknik, prova på många olika genrer såsom pop, rock, soul, musikal med mera. Du kommer att få lära dej att sjunga i stämmor, jobba med scen och mikrofonteknik, uttryck och tolkning. Dessutom kommer du att få jobba med lättare koreografi, och staging. Efter varje kurs får du ett individuellt övningsschema med dej hem och möjlighet att repa till bakgrunder samt koreografi på Young Artists hemsida mellan kurstillfällena.

För alla åldrar
Kurserna är anpassade för alla och du behöver inga förkunskaper utan bara ett genuint intresse för sång och artisteri. Grupperna kommer vara indelade åldersmässigt för att kommunikation och pedagogik skall fungera så bra som möjligt.

Young Artists Vision
Young Artist vill skapa en plattform för nya unga artister likt idrotten gör idag, med struktur och återkommande utbildningsprogram där alla har möjlighet att utöva sitt intresse utan att det behöver vara kopplat till långa resor etc.
 Målet är att nå ut till så många orter som möjligt för att ge fler chansen att komma åt liknande utbud som idag kanske bara finns i våra storstäder. Kurserna kommer i förlängningen att byggas på med längre ”camps” under lovperioder.